KERAMICKÝ GRIL-KAMADO- 23,5" RED

23 1/2 “ je nová veľkosť kamado grilu.Kamado Egg Grill ponúka špeciálny zážitok z grilovania pre tisíce rokov tradície v keramických griloch. Je najlepšou voľbou pre pečenie vonku.Záhradný gril Kamado je tradičná japonská pec na drevo alebo uhlie. Kamado je japonský výraz pre „sporák" alebo „platňu" v doslovnom preklade znamená „miesto pre kotol". V modernej dobe sa stal názov Kamado populárny pre glilovanie po celom svete.Základ záhradného grilu Kamado tvorí žiaruvzdorný keramický plášť s vekom. K regulácii teploty slúžia spodné dvierka a regulačný otvor vo vrchnej časti keramického grilu. Teplota sa reguluje kombináciou a nastavením týchto dvoch otvorov. Grilovací rošt, nerezový stojan Kamado s kolieskami a ostatné kovové komponenty zahradného keramického grilu sú vyrobené u nerezovej ocele. Bočné police sú z masívneho dreva.Vnútorný plášť keramického grilu Kamado tvorí prstenec a ohnisko zo žiaruvzdornej keramiky. Spodný rošt na drevené uhlie je z liatiny a vrchný grilovaci rošt z nerezovej ocele. Všetky časti záhradného grilu sú ľahko demontovateľne a vymeniteľné.

Skladom
Kód: 162
€800
Kategória: Grily KAMADO
Darček zdarma
Darček zdarma
Ku každej objednávke na Vírivku
Doprava Grátis
Doprava a montáž Vírivky Zdarma
po celom Slovensku
rýchle dodanie
Rýchle dodanie
pre vírivky skladom

Tech. parametre-

Podstavec s kolieskami
Bočný poličky 2 ks
Prídavný rošt
Kameň na pizzu

Telo grilu Kamado zo žiaruvzdornej keramiky
Liatinový regulátor vzduchu pre nastavenie teploty
Spodné dvierka pre reguláciu teploty vzduchu
Teplomer pre meranie vnútornej teploty
Nerezový rošt na grilovanie
Rošt na drevené uhlie

Špecifikácia:

Farba: červená
Priemer hlavnej plochy telesa : Ø 60 cm
Váha: 102 kg
Rozmery: prevádzkova výška 123 cm

                                       šírka-136 cm

                                        hĺbka 80cm

Pripravíte v ňom:

2 x 9 kg morky
10 kurčiat
12 steakov (300 g)
1 x veľkú pizzu 38cm
2 chleby

Odporúča sa používať kvalitné drevené grilovacie uhlie pretože alternatívne drevené brikety obsahujú mnoho prísad, ktoré môžu kontaminovať chuť potravín. Kusové drevené uhlie sa vyrába environmentálne udržateľným spôsobom za použitia techniky prerezávaním. Výrobcovia Kamado keramických grilov tvrdia, že sú veľmi univerzálne. Nielen, že môžu byť použité pre grilovanie a údenie, ale pizza a chlieb sa dajú piecť na keramickom kameni. Keramický plášť grilu Kamado je vynikajúca tepelná izolácia a vo vnútri môže byť dosiahnutá teplota až 400° C. Vďaka presnej regulácii prietoku vzduchu (a tým i teploty) ventilačným systémom sa grily Kamado využívajú na tepelnú úpravu čohokoľvek, čo sa dá piecť v tradičnej domácej alebo profesionálnej peci. Moderné grily Kamado sú vyrobené z rôznych materiálov, vrátane žiaruvzdornej keramiky, dvojitej izolovanej steny z ocele, tradičného terakota (pálená pórovitá hlina), zmesí portlandského cementu alebo drvených lávových kameňov.

Čistenie: Samočistiace zariadenie Kamado. Zahrejte na teplotu 260 ° C počas 30 minút a spálte zvyšky potravín. Ak nahromadíte príliš veľa sadzí, zvyšky uhlíka môžete zoškrabať drôtenou kefou. Keď je spotrebič úplne vychladnutý, vyčistite grilovaciu dosku a mriežky handričkou bez poškriabania. Počkajte, kým gril kamado vychladne, potom ho utrite vlhkou handričkou a jemným čistiacim prostriedkom.

video čistenie-

Späť do obchodu